Aircooled Bergharen 2016

En daar zitten we dan als team, we hebben A gezegd en zijn nu druk met het B zeggen.

De eerste vergaderingen met de Keverclub dienen zich aan, het team komt regelmatig bij elkaar.

We zijn iedere keer welkom in het restaurant van Camping de Tolbrug, en wat mogen wij blij zijn met deze enthousiaste eigenaren, Henry en Hannie en hun gastvrijheid. Dat belooft wat voor ons evenement.

We zijn druk met het zoeken van sponsoren, ontwerpen van de flyer maken van het draaiboek en zo verder.

Erik is druk met het maken en bijhouden van de facebook pagina en we krijgen een hoop leuke reacties, heb je de pagina nog niet gevonden kijk dan even op facebook en dan Aircooled Bergharen.

Wij willen proberen jullie iedere keer op de hoogte te houden d.m.v. facebook en stukjes in Keverwereld, ook willen wij iedere keer een klein stukje over een van onze sponsoren vertellen, zonder deze sponsoren is het moeilijk om een mooi evenement neer te zetten. Deze keer onze hoofdsponsor WM Autoservice uit Balgoij.

Wiljan Metselaars van WM Autoservice is voor de meesten geen onbekende in de Keverscene.

Al vanaf zijn schooltijd heeft Wiljan iets met Kevers hij werd regelmatig in de ovaal kever van zijn oom naar school naar school gebracht, het leuke is dat deze kever nog steeds in zijn bezit is.

Na zijn schooltijd is Wiljan gaan werken als monteur, en kwam terecht bij een Volkswagendealer in Nijmegen en is dus opgegroeid in de kevers.

De drang naar zelfstandigheid lonkte en toen hij in 1981 de kans kreeg om zijn huidige garagebedrijf over te nemen greep hij zijn kans. Hij begon daar een universeel autobedrijf.

Nadat ik (Harold Domensino) mijn kever in 1992 bij Wiljan uit zijn voorraad gehaald heb, begon de speurtocht naar onderdelen. Samen bezochten we veel meetings en bij Wiljan begon het steeds meer te kriebelen en de eerste Kevers kwamen in onderhoud bij hem. Later kwam er bij ons beide een T2 camper omdat dit toch handiger was tijdens een weekend treffen. Inmiddels doet Wiljan niets anders meer dan luchtgekoelde VW's. Loop eens binnen aan de Hoeveweg in Balgoij en kijk je ogen eens uit hoeveel luchtgekoelde VW onderdelen hier liggen.

Het leuke is dat het treffen wat we nu organiseren ons meest bezochte treffen is geweest, natuurlijk een thuiswedstrijd. Volgende keer meer over het terrein en de faciliteiten van Camping de Tolbrug.

Team Aircooled Bergharen

Copyright 2018 Aircooled Bergharen. All rights reserved.