Hallo en welkom op onze pagina over ons.
Wij zijn een klein team uit gelderland en omstreken.
En hieronder lees je hoe het weer tot stand is gekomen.
.

Harold Domensino

Vanaf 1992 ben ik in het bezit gekomen van een kever,het is een witte 1303 een auto die ik nu nog steeds in mijn bezit heb.deze auto stond afgedrukt op onze eerste flyer .ik ben wel op een bijzondere manier aan deze auto gekomen.in die tijd was ik lid van een schietvereniging waar ook Wiljan Metselaars lid van was .hij had al een aantal jaar een 1303 in de schuur van zijn ouders staan.

Ik was in het bezit van een geweer wat Wiljan graag wilde, uiteindelijk hebben we geruild en volgde de restauratie van de 1303 . Na de restauratie begon ik de meetings te bezoeken met de kever, vrouw en tentje. Na een aantal jaren in het tentje vonden wij dat het tijd werd voor een T2 camper, deze hebben wij in 1997 aangeschaft voor toen nog een betaalbare prijs. in 1999 volgde de eerste restauratie. Vele jaren zijn we hiermee al op pad en in 2013 hebben we hem na een opfrisbeurt maar weer voorzien van een verse laklaag (rood/wit)

In het dagelijks leven ben ik bedijfsleider van een modern autoschadebedrijf in Culemborg.Verder ben ik nog actief voor de Historische Automobielclub Culemborg (Hacc). Dit is een oldtimerclub van Culemborg bestaande uit 300 leden, een leuke active club met als jaarlijks hoogtepunt de lenterit.

Marion Domensino

Getrouwd met Harold Domensino en daardoor besmet geraakt met het kevervirus. Haar eerste kever was een silver bug uit 1982, daarna volgde een kubel die na een jaar weer werd verkocht en volgde een rode 1200 uit 1971.Inmiddels gaan we samen de meeste meetings af met onze T2 uit 1979.

Marion verzorgt voor Aircooled Bergharen samen met Erna Metselaars de boekhouding en springt bij, bij allerlei voorkomende taken.

in het dagelijks leven is zij werkzaam bij Prima Parts Automotive.

Bjorn Cloosterman

Bjorn is onze terreinmanager, als je hem tegenkomt kan hij je exact de maten van ons terrein aangeven. Hij maakt ook de tekeningen voor de gemeentelijke vergunningen. Mocht je een rode buggy tegen komen op een treffen, dan zou het zomaar eens Bjorn kunnen zijn. Bjorn ging ooit kijken bij een buggy die volgens de verkoper helemaal in concoursstaat zou zijn daar aangekomen was het niet zo'n fraaie .

Hij sprak met zijn moeder en verhoogde het budget. Uiteindelijk kocht hij een hele mooie buggy, die compleet klaar was, echter na een paar dagen begon het toch te kriebelen en ging de buggy compleet uit elkaar om hem op te bouwen zo als hij dat voor ogen had.

In het dagelijks leven is Bjorn in-en-exterieur bouwer voor jachten.

Wiljan en Erna Metselaars

Inmiddels weet bijna iedereen wel dat Wiljan een garagebedrijf heeft waar hij alleen aan luchtgekoelde Volkswagens sleutelt. En dat hij sleutelen aan VW's geleerd heeft bij toenmalig Volkswagendealer VW motors in nijmegen. Waarschijnlijk hebben jullie het filmpje gezien bij Hart van Nederland waarin hij een oproep doet om zijn bedrijf over te doen aan een andere VW liefhebber. Wie dan denkt dat Wiljan niets meer gaat doen komt bedrogen uit.

Hij heeft nog een schuur vol oude VW's staan die hij nog wil restaureren. Diverse kevers,kever cabrio,Karmann ghia,en zelfs een FT bonito heeft hij in zijn bezit. Gekscherend roepen wij altijd jij mag wel 102 worden om alles af te krijgen. Wiljan regelt samen met Yvonne de onderdelenmarkt voor Aircooled Bergharen.

Erna is de vrouw van Wiljan, Erna verzorgt samen met Marion de boekhouding van Aircooled Bergharen, Erna is in het dagelijks leven werkzaam op de administratie van een herstelcentrum in groesbeek.

Erik Willems

Erik en Yvonne zijn de Brabantse teamleden van Aircooled Bergharen, wij hebben hen leren kennen op een camping in Zeeland, wij kwamen daar na een rondreis door Frankrijk met onze T2 en kwamen hen daar tegen met hun T2, en dan is het ijs gauw gebroken. Erik is eigenlijk begonnen met watergekoelde VW's hij bezit een aantal VW type 1 en ook nog een hele mooie rode GTI type 2. Erik bezit samen met Yvonne een grote schuur bij hun huis en die staat ook helemaal vol met oude VW's. De bus waar zij nu mee te zien zijn op de meetings is een oranje/gele T2 camper met een verhoogd dak, deze was van de vader van Erik om dat hun eigen bus in restauratie was. Erik begint de luchtgekoelde VW's steeds leuker te vinden, ook het helpen op de meetings vindt hij erg leuk, mischien zijn jullie hem wel eens tegengekomen in Budel waar hij meehelpt op de camping

In het dagelijks leven is hij lasser operator bij Apex group of companies in Hapert, zij leveren rollen voor drukpersen in de grafische industrie verder houdt hij er van om een potje te darten.

Erik regelt voor Aircooled Bergharen de camping en diverse andere taken.

Yvonne Willems-Verschueren

Onze goedlachse Yvonne is getrouwd met Erik en ook helemaal besmet met het VW virus door haar vader. Ze schildert en tekent graag, waaronder ook schilderijen van oude Volkswagens, zij helpt ook in Budel en daar regeld ze de markt en misschien heb je wel eens VW kleding gekocht bij Keith en Trish, die engelsen met die mooie VW kleding op de meetings waar zij staan helpt Yvonne vaak met de verkoop.

In het dagelijks leven is Yvonne horecamedewerkster. Yvonne regelt voor Aircooled Bergharen de markt en diverse andere taken.

Roy Metselaars

Onze Roy is er bij gekomen toen hij hoorde dat de meeting weer zou gaan beginnen, hij ging als kind vroeger al mee met zijn vader naar deze meeting in Bergharen, dus kon Roy niet wachten toen hij hoorde dat ze de meeting weer oppakte, hij is opgegroeid met de Volkswagens en heeft het kever virus met de paplepel ingegoten gekregen. Roy is werkzaam als consumentenelektronica monteur bij Expert in Cuijk ,

Roy regelt voor Aircooled Bergharen de muziek tijdens de meeting en de website en diverse andere taken.

Copyright 2018 © Aircooled Bergharen. All rights reserved.