Aircooled Bergharen

Na onze geslaagde 1e keer Bergharen het eerste weekend van September waren wij als team het er al snel over eens dat er een vervolg mag komen. We houden het weer in het eerste weekend van September, ditmaal 1,2, en 3 September. We hebben heel veel leuke reacties gehad en we kregen veel complimenten over de organisatie. Met name onze WC crew kreeg veel complimenten, ieder uur stonden zij daar weer om de toiletten schoon te maken.

De eerste vergaderingen zijn al in gang gezet en ons team heeft weer leuke ideeen voor 2017 geopperd. Hierover in een volgend artikel meer.

Ook zijn we blij met onze sponsoren, de meeste hebben weer toegezegd in 2017 weer van de partij te zijn en we verwelkomen Rene van Brunschot van het Kevermagazijn, hij heeft toegezegd ons in 2017 te sponsoren.

In aanloop op een drukke periode zijn we met het hele team een dagje uit geweest, Zaterdag 4 maart hebben we het Kevermuseum de Wolfsburcht in Wijk en Aalburg bezocht.

We werden hartelijk ontvangen door Antoinette en Andre van Wijlen.

Na de koffie met gebak werden we door Antoinette rondgeleid, ze vertelde enthousiast over de items die in het museum staan. Van de KDF wagen spaarkaart, de brilkever, de ingerichte werkplaats waar natuurlijk onze Wil uit Balgoij niet weg te slaan was.

Het hele team was stil bij de film in de bioscoopzaal, dat gebeurde die dag niet veel.

We mochten bij Andre nog door het magazijn lopen en hebben zijn winkel bezocht.

Het was ons ook wel duidelijk waarom hij 1302/1303 specialist is.

Aan het eind van het bezoek hebben we nog wat foto's gemaakt, en onze banner mag voorlopig in het Kevermuseum verblijven. We kunnen iedereen aanraden daar een keer een bezoek te brengen.

Omdat Wijk en Aalburg maar een kwartiertje rijden is vanaf Woudrichem, beter bekend als Woerkom het dorpje uit de serie van Dr.Tinus hebben we daar met zijn allen heerlijk gegeten in drijvend restaurant de Stroming in Woudrichem.

Op onze groepsapp werd al geopperd om vaker uitjes te doen met het team, iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad en zit vol met ideeen en energie voor onze komende editie Aircooled Bergharen 2017 maar daarover in een volgend artikel meer...

Team Aircooled Bergharen

Copyright 2018 Aircooled Bergharen. All rights reserved.