Aircooled Bergharen

Afgelopen jaar was het de 2e keer dat wij Aircooled Bergharen organiseerden, ook deze keer hadden wij het geluk om weer prachtig weer te hebben. En dat kwam ons goed van pas.

Wij hadden als team Bergharen het idee om onze horeca hoek uit te breiden, Bjorn en Roy gingen aan de gang om van pallets banken te maken, het hele team was ineens op zoek naar oude (perzische) kleedjes, huizen van familieleden werden leeggetrokken, marktplaats werd afgezocht en als klapper kregen we van iemand een kleed van wel 12 meter lang en ongeveer 4 meter breed. Slechts een maal gebruikt op een beurs, en ideaal voor onze kinderhoek. Het terras zat zeker op zondag lekker vol, dit jaar hielden we de prijsuitreiking ook precies voor het terras dat is voor iedereen lekker gezellig. En dat vinden wij als team heel belangrijk, dat we voor iedereen een leuke en gezellige meeting neerzetten.

Zoals jullie in de vorige verslagen konden lezen hadden we ook de T2 bierbus geregeld van Stadsbrouwerij Dukes en natuurlijk waren de heren van Dukes er ook die zijn opengebleven tot in de late uurtjes. Er waren genoeg bezoekers die toch de speciale biertjes wilden proeven en sommige wel meerdere keren geproefd hebben. Mocht je in de buurt van Gorichem zijn ga dan gerust een keer bij hun horecagelegenheid langs om te proeven.

De mannen van Dukes vonden het zo leuk om bij ons te zijn dat ze al aangegeven hebben er in 2018 ook weer bij te zijn. Waarschijnlijk heb je de bierbus en een deel terras ook al zien staan op het Aircooled Winterfest in Rosmalen.

Onze camping was dit jaar alweer voller dan in 2016 en onze nieuwe ideeen zoals het fotomoment op zaterdagavond en de prijsuitreiking bij het terras deden het echt goed.

Op zondag stond het veld lekker vol en zagen wij menig bekend gezicht uit de luchtgekoelde Volkswagen scene.

Afgelopen jaar hadden we 2 speciale prijzen:

De Mike Lensing troffee en de Herman Angevaare wisseltroffee voor de mooiste T1

We merken dat we nu we het voor de 2e keer organiseerden alles wat makkelijker loopt, iedereen weet zijn taken maar het is toch weer een hele klus om alles weer rond te krijgen.

Daarom wil ik bij deze ons hele team bedanken en ook alle vrijwilligers die zich voor ons inzetten.

En niet te vergeten onze sponsoren ik ga ze hier even noemen (ik heb nu de kans) want ook zonder hun is het voor ons onmogelijk om ons treffen neer te zetten zoals het nu is,

Te beginnen onze hoofdsponsor en inmiddels ook onze opslagplaats WM Autoservice.

Cornelis Traffic services uit Tiel voor de verkeersmaatregelen aan de weg

TDB transport uit Maurik

The Real Signmaker uit Eck en Wiel onze sponsor op het gebied van reclame en belettering en kleding

Schadenet Cloosterman uit Nijmegen

Compact Rent uit Beneden Leeuwen voor het sponsoren van de rijplaten.

Verhoeks Verhuur uit Appeltern voor het regelen van allerlei technische zaken en de mini kraan en heel veel andere dingen.

R.R.C INTL uit Goch in Duitsland. Mike Lensing bouwt custom VW's en custom made motorfietsen. Ook sponsor van de Mike Lensing Troffee

Kevermagazijn, Rene van Brunschot voor het sponsoren van de best of show prijzen.

Hannie en Henry van de Heuvel van Camping de Tolbrug en Hills American Diner.

Keverclub Nederland bedankt voor hun vertrouwen in ons als Team regio Midden/Gelderland

Wil je ons ook sponsoren, en dat waarderen wij zeer. Stuur dan een mailtje naar regio.gelderland@keverclub.nl

In 2018 houden wij ons treffen weer het eerste weekend van September, in dit geval 31 augustus en 1 en 2 September op camping de Tolbrug aan de Stomperndijk te Bergharen.

Groetjes van Wiljan, Roy, Bjorn, Erik, Yvonne, Johan, Marion en Harold

De catering voor onze medewerkers werd dit jaar verzorgd door onze Belgische kevervrienden Els, Karin en Matthias, dit was super geregeld

Team Aircooled Bergharen

Copyright 2018 Aircooled Bergharen. All rights reserved.