Vorig jaar juni besluiten we om regio gelderland nieuw leven in te blazen, en nu staan we alweer vlak voor het evenement.

Er is in die tijd een hoop gebeurd, jullie hebben het meeste wel kunnen volgen via Keverwereld of de social media, en waarschijnlijk heb je een van onze flyers wel voorbij zien komen op de evenementen of bij je bestelling bij Bus Ok. (Nog bedankt Jeffrey).

Al met al hopen wij iedereen een leuk treffen te kunnen bieden, een tipje van de sluier zal ik vast oplichten. We hebben een echte band bereid gevonden om op zaterdagavond een optreden te verzorgen in de zaal van de Tolbrug, het gaat om de formatie Slash N' Roses, (bekend van het Veronica tv programma: The Clash of the coverbands) verder zal een Dj de muziek verzorgen.

Er zullen Aircooled Bergharen T-shirt te koop zijn in een special edition uitgegeven door Keith en Trish bij de meeste wel bekend als die Engelsman met al die T-shirts. Ben Miggelbrink zal ook aanwezig zijn met een Keverclub stand. Verder zullen er een aantal bekende handelaren op ons treffen aanwezig zijn, waaronder: Bus Ok, WM Autoservice, Andre van Gilst, Koos Alards Kevermotoren (ook sponsor), Miriam Busser borduurstudio, Aircooled sloper Liessel (Willie), vd Flier luchtgekoelde VW onderdelen, Blazestore (Keith en Trish), Tonnie en Jeanne Versantvoort. en nog een aantal anderen.

Voor de kinderen staat er een springkussen en zijn er op De tolbrug diverse activiteiten, waaronder ballen waarmee je over het water kunt lopen.

Vrijdag 2 september 13.00 gaat bij ons het poortje open en dan hopen wij een voor iedereen geslaagd en vooral gezellig treffen te kunnen bieden. Met op zaterdag o.a. een rondrit en op zondag een soort van best of show.

Waar zijn wij zonder onze crew, ik wil alvast deze mensen bedanken die ons helpen Aircooled Bergharen te laten slagen, als je dan weet dat 25 mensen zich spontaan aangeboden hebben om ons te helpen. Waaronder mensen van VW-sportmania uit Mook, en de Historische Automobiel Club Culemborg(HACC). Verder nog veel vrienden en familieleden.

Ook zonder sponsor kunnen wij natuurlijk niet, we hebben er voor gekozen om buiten het sanitair op de camping om, toiletwagens neer te zetten, een van die wagens wordt gesponsord door TDB transport uit Maurik. De directrice van dat bedrijf gaf al aan dan wordt dat een TDPlee.

Compact rent machineverhuur verzorgt voor ons de rijplaten, Verhuurbedrijf Verhoeks zorgt voor het eventuele grondwerk.

Dan hebben we nog The Real Signmaker (Tommy en Oksana) uit Eck en Wiel voorzien ons als organisatie van mooi bedrukte polo's en banners en natuurlijk onze autostickers.

En Hannie van Camping de Tolbrug, ze zijn er helemaal klaarvoor.natuurlijk Henry en

Ze bieden ons de locatie en zorgen voor de catering (Wij hebben de spare ribs al getest :), mocht je een frietje gaan eten in het dorp dan kom je ook bij hen terecht. In het dorp is ook een kleine supermarkt aanwezig.

In het dorp Bergharen word al druk gesproken over de terugkeer van de Kevers, Henry krijg een hoop enthousiaste reacties binnen.

Ik wens alvast iedereen die ons evenement bezoekt veel plezier en laten we er een gezellig treffen van maken.

Aircooled Bergharen team

Copyright 2018 Aircooled Bergharen. All rights reserved.